Tapasztalt orvosok

Biztonságos környezet

Csúcskategóriás gépek

Legmodernebb technológia

Fájdalommentes beavatkozás

Black Friday

Black Friday a Mediversal Vision-nél

Kampányunk során akár 40.000Ft kedvezménnyel igényelheted a No-Touch PRK műtétünket. A No-Touch PRK egy fejlettebb eljárás, amely az alábbi előnyökkel jár a hagyományos PRK kezeléshez képest:

A hámréteget a szakorvos helyett a lézer távolítja el, így nem ér semmi a szemhez és csupán 2-3 percet vesz igénybe szemenként (2 másodperc alatt korrigál 1 dioptriát). A kezelés teljesen fájdalommentes, amivel 3-4 nappal rövidebb lesz a felépülési idő a sima PRK-hoz képest és akár már 1 hét után sportolhatsz.

Időszak: 2023. 11. 06.-24. között* Felhasználási feltételek:
- A kampány csak a No-touch PRK műtétekre vonatkozik, a szemek műtéti számára nem korlátozódik, tehát már egy szem kezelése esetén is igénybe vehető. Amennyiben az alkalmassági vizsgálat során a páciens nem bizonyul alkalmasnak a No-touch PRK műtétre, úgy a kedvezmény más műtét esetén nem érvényesíthető.
- Más kedvezménnyel nem összevonható, a kedvezmény a szemműtétek listaárából vehető igénybe.
- Készpénzre nem váltható.


Rólunk mondták

„Nagyon örülök, hogy Szegeden is van lehetőség lézeres látásjavításra, hiszen már régebb óta szerettem volna megműttetni a szemem, de nem igazán szeretem a budapesti közlekedési kultúrát.
Végtelenül hálás vagyok a Doktornőnek, hiszen a tudása, sok éves tapasztalata mellett rendkívül kedves, megnyerő személyisége van.
Valóban fájdalommentes volt a műtét, utána sem volt semmilyen kellemetlen érzésem, sőt még piros sem volt a szemem. Távolra gyakorlatilag másnap már tökéletesen láttam, az olvasás közelre időnként homályos, de szemcseppentés után kis idővel már az is kitisztul. Leírhatatlan érzés 30 év után, hogy nem kell kontaktlencse, szemüveg!
Köszönöm.”

Eszter, 53 éves, Femto-LASIK

„Nagyon hálás vagyok a klinikának a szakértelméért, a kedves és odafigyelő kollégáért, akik mindenben a segítségemre voltak, és bármilyen kérdésem volt kielégítő választ kaptam. 21 évig viseltem folyamatosan szemüveget és elmondani nem tudom milyen jó érzés nélküle, nagyfokú rövidlátóként féltem a műtéttől és annak sikerességétől, de már látom a legjobb döntés volt belemenni a kezelésbe. 

Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

 Leila, 27 éves, Femto-LASIK

„A műtét előtt iszonyú izgalmakkal teli percek következtek, a személyzet ez idő alatt nyugtatott, beszélgetett. Műtét közben is figyelmesek, kedvesek voltak. Mindenre odafigyeltek. Nagyon ritka az a hely, ahol a személyzet ennyire empatikus, segítőkész, odafigyelő a pácienssel szemben. Örülök neki, hogy itt és ezt a lehetőséget kaptam. Csodálatos hely. A látásom éles. Még mindig fel sem fogom, hogy nem kell szemüveg. Minden percét megérte, hiszen a saját szememmel látom a világot. Köszönöm szépen.”

Mariann, 26 éves, Femto-LASIK

A beavatkozás lépései

A legjobb helyen.
A legjobb kezekben.

01

Lépés - Diagnosztika

A műtét előtt egy 2 órás alkalmassági vizsgálaton veszel részt, ahol alapos vizsgálatot követően javaslatot kapsz a lézeres műtét elvégzésére.

02

Lépés - Műtét

Az alkalmassági vizsgálatot követően, a választott lézeres műtétet hajtjuk végre, a kórházban maximum 3 órát kell tartózkodnod, maga a műtét csupán pár másodperc.

03

Lépés - Kontroll

A műtét után fontos a kontrollvizsgálatokon való megjelenés, ahol szemészeti specialistáink ellenőrzik szemeid gyógyulását.

  Vedd fel velünk a kapcsolatot, és 2 munkanapon belül jelentkezünk a vizsgálat részleteivel és időpontjával!

  Elolvastam, tudomásul vettem az adatkezelési tájékoztatót és hozzájárulok adataim hírlevél küldése céljából történő kezeléséhez.

  Kapcsolat

  info@mediversalvision.hu

  +36 62 341 384

  6720 Szeged, Korányi fasor 10-11.

  hu_HU