„Nagyon örülök, hogy Szegeden is van lehetőség lézeres látásjavításra, hiszen már régebb óta szerettem volna megműttetni a szemem, de nem igazán szeretem a budapesti közlekedési kultúrát.
Végtelenül hálás vagyok a Doktornőnek, hiszen a tudása, sok éves tapasztalata mellett rendkívül kedves, megnyerő személyisége van.
Valóban fájdalommentes volt a műtét, utána sem volt semmilyen kellemetlen érzésem, sőt még piros sem volt a szemem. Távolra gyakorlatilag másnap már tökéletesen láttam, az olvasás közelre időnként homályos, de szemcseppentés után kis idővel már az is kitisztul. Leírhatatlan érzés 30 év után, hogy nem kell kontaktlencse, szemüveg!
Köszönöm.”

Eszter, 53 éves, Femto-LASIK

„Nagyon hálás vagyok a klinikának a szakértelméért, a kedves és odafigyelő kollégáért, akik mindenben a segítségemre voltak, és bármilyen kérdésem volt kielégítő választ kaptam. 21 évig viseltem folyamatosan szemüveget és elmondani nem tudom milyen jó érzés nélküle, nagyfokú rövidlátóként féltem a műtéttől és annak sikerességétől, de már látom a legjobb döntés volt belemenni a kezelésbe. 

Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

 Leila, 27 éves, Femto-LASIK

„A műtét előtt iszonyú izgalmakkal teli percek következtek, a személyzet ez idő alatt nyugtatott, beszélgetett. Műtét közben is figyelmesek, kedvesek voltak. Mindenre odafigyeltek. Nagyon ritka az a hely, ahol a személyzet ennyire empatikus, segítőkész, odafigyelő a pácienssel szemben. Örülök neki, hogy itt és ezt a lehetőséget kaptam. Csodálatos hely. A látásom éles. Még mindig fel sem fogom, hogy nem kell szemüveg. Minden percét megérte, hiszen a saját szememmel látom a világot. Köszönöm szépen.”

Mariann, 26 éves, Femto-LASIK

hu_HU