SCHWIND Amaris excimer lézer

 • A SCHWIND Amaris 1050RS egy, a világ legnagyobb teljesítményű lézerei között. Előnyei a sebesség, a pontosság és a kényelem, hiszen másodpercenként 1050 impulzussal járul hozzá a lenyűgőzően gyors látásjavításhoz. Ennek köszönhetően 1 diopotriát 1,3 mp alatt tud javítani, így a lézeres szemműtét ideje rendkívül lerövidül.
 • A 7D szemkövető rendszernek köszönhetően pácienseink maximális biztonságban érezhetik magukat: a szemmozgások késleltetésmentes követésén túl, a SCHWIND Amaris 1050RS csúcskategóriás lézer algoritmusok segítségével ki tudja számítani a várható szemmozgásokat, így tűpontossággal irányítja a lézernyalábokat a kezelendő területre.
 • SmartSurfACE technológiával kiegészítve a szaruhártya felszíne a lehető legegyenletesebbé válik, így a felépülési idő felgyorsítható, és számottevően hamarabb érhető el a kitisztult látásminőség.
 • Femtoszekundumon végzett kétlézeres lebenyképzéses műtéteink második fázisában ezt az excimer lézert alkalmazzunk.

7D szemkövető rendszer

Közel- és távollátás kezelésére

1 dioptria javítása 1,3 mp alatt

Kezelések: PRK, TransPRK, Presbymax, Corneal Cross Linking

SCHWIND Atos femtoszekundumos lézer

 • A SCHWIND Atos femtoszekundumos lézer egyedülálló lehetőségeket nyit meg a látásjavítás területén. Kifinomult szemkövető rendszerével intelligens módon ismeri fel a pupillát és a szemmozgásokat, így egy pillanat alatt elvégzi a szem középre igazítását, és a további szemmozgásokat is automatikusan leköveti. 
 • A femtoszekundumon, azaz a másodperc emberi szemmel fel nem fogható töredékén végzett kezelés a SmartSight kezeléssel kiegészítve a távollátás kezelésében is segíti pácienseink életminőségének javulását.
 • Az egyedülálló technológiának köszönhetően nincs meghatározott minimum szemlencse-vastaság, így széleskörűen alkalmazható.

Kifinomult szemkövető rendszer

Távollátás és asztigmatizmus korrigálása

Akár 4 millió lézerimpulzus másodpercenként

Kezelések: FemtoLASIK, FemtoLASIK HD, FemtoLASIK HD + Presbymax, SmartSight

SCHWIND Peramis diagnosztikai egység

 • A SCHWIND Peramis diagnosztikai egység korszerű mérési lehetőséget biztosít a lézeres szemműtéteket megelőző diagnosztika során. Mértani pontossággal vizsgálja páciensünk szemeinek optikai és felületi hibáit.
 • Az átlagos méréseknél 3-6x pontosabb eredményt kapnak szakorvosaink, ezáltal könnyedén meghatározható a páciensünknek tanácsolt kezelési mód.

45.000 mérőpont

33 kép másodpercenként

2 az 1-ben: hullámfront- és topográfiavizsgálat

SCHWIND Sirius+ diagnosztikai egység

 • SCHWIND Sirius+ eszközünkkel egy lépésben pontos adatokat kapunk a vizsgált szem szaruhártyájának vastagságáról és hullámfrontjától, így átfogó támogatást nyújt a szaruhártya-diagnosztikához.
 • Alig 1 másodperc alatt rögzítésre kerülnek a vizsgált szem adatai, mely jelentősen lecsökkenti az előzetes diagnosztikai idő hosszát.

3D Scheimpflug kamera

Szelvényekre bontva rögzíti a szem rétegeit

Szaruhártya teljeskörű, precíz vizsgálata

Topcon IS 100 diagnosztikai vizsgálóegység

A Topcon IS 100 vizsgálóegységünk pácienseink maximális kényelmének kiszolgásáért felel. Az állítható székmagasság, LED világítás, olvasólámpa mind hozzájárulnak azokhoz az elsődleges, általános vizsgálatokhoz, melyek elengedhetetlenek a diagnosztikai folyamat során.

Funkcionális és kényelmes

Több vizsgálat is elvégezhető

Pácienseinkre szabott beállítások

Topcon TRK-2P diagnosztikai vizsgálóegység

Topcon TRK-2P vizsgálóegységünkben egyszerre található meg a refraktométer, a keratométer, az érintésmentes tonométer és a pachométer. Páciensünknek tehát elég egy műszerbe belenéznie, és a diagnosztika során könnyedén meghatározható a szem fénytörését vizsgálva a dioptria, a belső szemnyomás, és a szaruhártya vastagsága.

4 az 1-ben: refrakció, keratometria, tonometria és pachometria

Teljesen automatizált vizsgálat

Kényelmes felépítés

Klinikánkon ambuláns szemészeti rendelés is elérhető

Keresse szakorvosainkat bármilyen szemészeti problémával, járóbeteg ellátás keretein belül

hu_HU